Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@11:49:31 GMT

پساب تنها پتروشیمی فارس دیگر به رودخانه کُر نمی‌ریزد

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۸۳۵۸

پساب تنها پتروشیمی فارس دیگر به رودخانه کُر نمی‌ریزد

به گزارش ایرنا، رییس بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت پتروشیمی شیراز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران، این دستاورد زیست‌محیطی را ثمره تلاش‌های صورت گرفته از جمله احداث حوضچه های تبخیری با حجم سه میلیون و ۳۹۹ هزار متر مکعب و قطع کامل ارسال پساب به محیط بیرونی این مجتمع دانست.
محمد صادق پریسایی افزود: به منظور افزایش راندمان و کاهش هدر رفت آب، شبکه مستقل آبیاری جهت مشروب کردن فضای سبز داخل و خارج مجتمع ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد : با توجه به اقلیم گرم و خشک منطقه مرکزی استان فارس و شهرستان مرودشت ، افزایش بهره وری آبی همواره از دغدغه های شرکت پتروشیمی شیراز بوده است. در این راستا، شرکت با احداث حوضچه های تبخیری و قطع کامل ارسال پساب به محیط بیرونی کمک شایانی به حفظ منابع آبی نموده است.
پریسایی افزود: پتروشیمی شیراز همچنین با تکیه به دانش کارکنان و متخصصین خود تا حد ممکن بهره وری از آب مصرفی را در سیستم افزایش داده و با استفاده از پروژه هایی مانند تصفیه پساب حاصل از دورریز واحد به میزان ۶۰ متر مکعب در روز اقدام به کاهش پساب تولید و در نتیجه کاهش میزان آب برداشتی از ذخایر منطقه کرده است.
وی اضافه کرد:  به منظور مدیریت آب و پساب تولیدی، بیش از ۱۲ واحد از واحدهای قدیمی از سرویس خارج شدکه این امر منجر به کاهش بیش از یک هزار متر مکعب پساب در روز شده است. در این راستا، واحدهای گاز، آمونیاک، اوره، اسید نیتریک، نیترات آمونیوم ، NPK، سودااش (کربنات سدیم سبک و سنگین و جوش شیرین) منطقه یک و کلرآلکالی و پرکلرین در منطقه سه از سرویس خارج شدند.
رییس بهداشت ، ایمنی و محیط زیست شرکت پتروشیمی شیراز  با بیان اینکه در زمینه مدیریت پسماند نیز اعمال مدیریت بر ضایعات فرآیندی و غیرفرآیندی حاصله و تحت کنترل قرار دادن و با کاربرد مجدد این ضایعات همواره در دستور کار شرکت پتروشیمی شیراز بوده است افزود:  بدین منظور یک مورد لندفیل جهت تخلیه پسماندها و جلوگیری از تخلیه پسماند به محیط زیست در اراضی شرکت پتروشیمی شیراز جهت دفع اصولی پسماندهای صنعتی احداث شده است. همچنین با راه اندازی و بهبود سیستم اتوماسیون اداری ، میزان مصرف کاغذ در سطح شرکت و به تبع آن ضایعات بخش اداری به شدت کاهش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: همچنین در راستای اجرای تعهدات قانونی خروج برج های دانه بندی واحدهای محصولات اوره و نیترات آمونیوم منطقه دو و خروجی برج واحد اسیدنیتریک به سیستم پایش دائم آلاینده های زیست محیطی مجهز شده است تا به بهترین نحو مقدار گازهای خروجی پایش و مدیریت شوند.
رییس بهداشت ، ایمنی و محیط زیست شرکت پتروشیمی شیراز با اشاره به اینکه همچنین به منظور افزایش رضایتمندی جوامع اطراف و کاهش آلودگی، مجتمع اقدام به احداث و نگهداری بیش از ۱۵۵ هکتار فضای سبز در اراضی تحت تملک خود نموده است گفت:  این مقدار بیش از ۱۰ برابر استانداردها و الزامات قانونی است که بیانگر رویکرد زیست محیطی شرکت پتروشیمی شیراز است.

مجتمع پتروشیمی شیراز به عنوان قدیمی ترین پتروشیمی کشور سال ١٣٣٨ در نزدیکی شهر مرودشت و در مسیر رودخانه کر تأسیس شد و فعالیت آن تاکنون ادامه دارد.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها پتروشیمی شیراز صنایع پتروشیمی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها پتروشیمی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها پتروشیمی شیراز صنایع پتروشیمی فارس شرکت پتروشیمی شیراز محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۸۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است

علی سلاجقه روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت درباره حقابه هیرمند به خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به هماهنگی‌هایی که با هیات حاکمه افغانستان درباره حقابه هیرمند داشته‌ایم، حدود ۶۰ میلیون مترمکعب رهاسازی آب شده است.

وی تصریح کرد: از طرفی بارش‌های مناسب و سیلاب‌ها هم در منطقه به ما کمک می‌کند تا تالاب هامون شرایط بهتری یابد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: با نگاهی به اطراف سازه سد کمالخان متوجه مسیر‌هایی برای انحراف به بیابان گودزره شدیم و امید است بتوانیم با توافق هیات حاکمه افغانستان مسدود کنیم چرا که وضعیت تالاب‌ها مناسب‌تر خواهد شد.

سلاجقه یادآورشد: مرطوب سازی دریاچه هامون یکی از موضوعات مهم است و تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است.

وی درباره نظارت سازمان محیط زیست برای کاهش پلاستیک‌ها گفت: روی موضوع کاهش پلاستیک‌های زیر ۲۵ میکرون کاملا نظارت می‌کنیم و در این زمینه با تمام روسای شرکت‌های اصلی جلسه برگزار شده است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره ژن توله یوز هم گفت: یکی از راه‌های تکثیر در موضوع حیات وحش استفاده از مسائل سلولی و مولکولی است که ژن توله یوز در بخش رویان ذخیره شده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟